Woestijnreizigers ♥ bedankt

Mogen we jullie om een gunst vragen?

Wat fijn dat jullie reis naar Jordanië dit voorjaar door kon gaan. Gelukkig kon er stap voor stap meer, werd reizen weer gemakkelijker en was er geen PCR test meer nodig om naar Jordanië te vliegen. En wat was het koud en stormachtig! Gelukkig scheen de zon ook uitbundig. Het geluid van de trommel wekte de binnenplaats van het guesthouse tot leven, jullie gezang bracht de lucht in trilling. Wat een mooie indrukken liet jullie aanwezigheid bij ons achter.

En wat fijn dat Beit al Taybeh onderdeel uit mocht maken van jullie onvergetelijke Jordanië reis. En de reis naar jezelf.

Vol goede moed kijken we vooruit naar het najaar. We hopen dat het reizen gewoon mogelijk blijft. Dan kunnen we ook de deelnemers van de volgende reizen van Caroline weer ontvangen.

Ondertussen doen we er alles aan om in beeld te blijven bij onze toekomstige gasten. Vandaar dat ik, Jolanda, een bericht voor jullie opgenomen heb:

Deel je ervaringen

Veel mensen kijken naar ervaringen van andere gasten bij het kiezen van een accommodatie. Het zou fijn zijn als we nog wat hoger op de Tripadvisor lijst komen te staan en beter in beeld komen bij Google. Op die manier kunnen meer mensen ons gaan vinden en een verblijf bij ons gaan boeken. Zouden jullie daarbij willen helpen?

Dat kan door een review achter te laten op ons Google account en/of op Tripadvisor (mocht je dat nog niet gedaan hebben). Een foto erbij maakt het extra leuk. Een mailtje met je review mag ook. Die plaatsen we graag op de website.

Onze dank is groot! Shukran jazeelan! En wie weet zien we elkaar weer, als je nog eens terug komt naar Jordanië om bijvoorbeeld het noorden van het land te bezoeken! Of om Petra gewoon nog een keer in te duiken!

Ma’as salama, Fadi en Jolanda

PS hier kun je me een bericht sturen, mocht je Jordanië vragen (of al nieuwe gasten) hebben!